Kacuk-RO Communities
Welcome To Kacuk-RO Forum..

Kacuk-RO Communities

Revolution Of Action
 
HomeGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Quit Kacuk
Sun Dec 12, 2010 2:24 am by June July

» Who's The Best PvPers In This Server?
Tue Dec 07, 2010 11:52 pm by GM Event ™

» Manual Event Report ( 6/12/2010 )
Mon Dec 06, 2010 5:22 am by GM Event ™

» Manual Event Report ( 5/12/2010 )
Sun Dec 05, 2010 4:59 am by GM Event ™

» Manual Event Report ( 4/12/2010 )
Sun Dec 05, 2010 1:43 am by GM Event ™

» Manual Event Report ( 3/12/2010 )
Fri Dec 03, 2010 6:01 am by GM Event ™

» Manual Event Report ( 2/12/2010 )
Thu Dec 02, 2010 6:54 am by GM Event ™

» (Rachel) Arunafeltz Guild Castle 02 & 03
Thu Dec 02, 2010 3:22 am by Admin

» New WoE timer
Wed Dec 01, 2010 11:31 pm by GM Event ™

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum
 
October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar

Share | 
 

 Racist&Insulter !

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
June July

avatar

Posts : 82
Join date : 2010-08-09
Age : 24
Location : Depan PC

PostSubject: Racist&Insulter !   Sun Aug 22, 2010 9:48 am


Silent kuajaq !
a.k.a
lol!
Back to top Go down
View user profile http://my-warfare.webs.com
popcorn



Posts : 7
Join date : 2010-10-19

PostSubject: Re: Racist&Insulter !   Sat Oct 23, 2010 10:51 am






LOL...tgk la sapa yg racist dl la Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad...kalah kami pon diam, menang kami pon diam, selepas woe over je, boardcast mula dlm beberapa saat, cptnya Sleep Sleep ...adakah kami cina menang ialah x dibenarkan ?? mesti kena mrh, dikutuk dan sebagainya drpd melayu ke selepas mrk dah kalah ?? lgpon asyik kt kami ally dgn guild lain, kami pon bergantung kuasa sndr...

kamu x larat dan x dpt menang lpas tu call member, kami call member then kata kami noob la, cina babi la, pukimak la dan kt sampai org pnya mak Neutral Neutral Neutral

u tgk la kacuk...haiz...btl2 speechless scratch scratch scratch harap ko fhm la...XD
Back to top Go down
View user profile
cangkoi90

avatar

Posts : 11
Join date : 2010-08-22
Age : 23
Location : PeNanK

PostSubject: Re: Racist&Insulter !   Sun Oct 24, 2010 3:46 am

lol!



LOL only
Back to top Go down
View user profile
June July

avatar

Posts : 82
Join date : 2010-08-09
Age : 24
Location : Depan PC

PostSubject: Re: Racist&Insulter !   Sun Oct 24, 2010 4:13 am

oo.korang racist xpikir?noob !
Back to top Go down
View user profile http://my-warfare.webs.com
popcorn



Posts : 7
Join date : 2010-10-19

PostSubject: Re: Racist&Insulter !   Mon Oct 25, 2010 7:18 pm

June July wrote:
oo.korang racist xpikir?noob !

aq admit kami ada racist...tp x racist sebnyk mcm korang...korang tgk la lpas woe screenshoot tu...dah klh terus boardcast, kalo kami klh ?? kami diam je...ada boardcast mcm korang ?? fkr dl seblm kt kami racist x fkr~
Back to top Go down
View user profile
June July

avatar

Posts : 82
Join date : 2010-08-09
Age : 24
Location : Depan PC

PostSubject: Re: Racist&Insulter !   Tue Oct 26, 2010 7:08 am

oi noob ! kalo da racist tu,racist jugak..xkira la banyak ka skit..bingung punya budak Laughing
Back to top Go down
View user profile http://my-warfare.webs.com
popcorn



Posts : 7
Join date : 2010-10-19

PostSubject: Re: Racist&Insulter !   Tue Oct 26, 2010 7:15 am

June July wrote:
oi noob ! kalo da racist tu,racist jugak..xkira la banyak ka skit..bingung punya budak Laughing

oi lut chiok lut gao...mmg kena kira tu...ni bkti sapa racist lbh ni...lgpon aq bkn bdk lg...ko yg mcm bdk yg blm patah mnm ibu susu berotak perangai bdk2 Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing btl2 so hai x berotak pnya bdk Laughing Laughing Laughing lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
June July

avatar

Posts : 82
Join date : 2010-08-09
Age : 24
Location : Depan PC

PostSubject: Re: Racist&Insulter !   Wed Oct 27, 2010 7:18 am

oi noob sohai ! sapa xberotak?
kalau da racist tu,racist jugak.xda kurang xda lebeh.kalau korang xracist,kitorang pun xracist(aku bukan lolx !)
kalau ko ckp lolx tu,xpa jugak bodo !ko tangkap gambar kat atas tu ko baca betul2 ker x?
ko nmpk budak tu tulis apa?budak tu bukan kutuk ko,tapi kutuk lolx bodo !tu la lain kali nak ckp orang bodo,pikir 2kali ! budak tu xckp cina isap kote,tapi "lolx isap kote cina"...xpaham?cara dia racist tu sama la dgn kitty geng korang yg paling pro racist tu.mcb noob !
Back to top Go down
View user profile http://my-warfare.webs.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Racist&Insulter !   

Back to top Go down
 
Racist&Insulter !
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Crikey 16
» Rate "The Celestial Toymaker"
» A message to Generals

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kacuk-RO Communities :: Kacuk-ro Help Desk :: Suspected Bots/Hacker/Scammer Reports-
Jump to: